EJP 15 jaar!!

Op 1 oktober 2019 bestond EJP 15 jaar. Op deze feestelijke dag zijn Joost en Edward door het personeel in het zonnetje gezet. Een zeer opvallende raamsticker op de gevel, een collage van heel veel mooie momenten aan de muur, Bossche bollen met de feestneuzen erop, een persoonlijk woordje aan Joost en Edward. Wat een verrassing was dit!

En alsof dat nog niet genoeg was hadden Joost en Edward geregeld dat we met de hele club eind oktober voor een lang weekend vertrokken naar Barcelona. Over in het zonnetje zetten gesproken..

Het programma bleef nog lange tijd geheim, maar tijdens de teambijeenkomst vlak voor vertrek werd het onthuld; een fantastisch programma vol met spectaculaire activiteiten. Het weekend kon nu al niet meer kapot.
Een kleine greep uit ons programma; in Lamborghini’s en Ferrari’s over het circuit scheuren, een fietstocht door de stad (in korte broek J), het bijwonen van een hockeywedstrijd van onze collega die in Barcelona woont en vanuit daar werkt voor EJP, een bezoek aan Camp Nou, natuurlijk heel veel tapas en vino’s en de mooie dagen afsluiten in Club Opium. Een weekend om nooit te vergeten!

Is onze club ook echt iets voor jou? Bekijk dan hier onze vacatures en/of neem contact op met Patty Schors.