Werken vanuit Barcelona? Zo flexibel zijn we!

Ik zal mezelf eerst even voorstellen; mijn naam is Marlies Verbruggen en ben sinds 2013 werkzaam bij EJP Accountants & Adviseurs als fiscalist. Daarnaast ben ik druk met mijn hockey-carrière en het studeren van de Spaanse taal. In 2018 kreeg ik de mogelijkheid in Barcelona te gaan hockeyen. De ultieme stad om mijn hockey-carrière voort te zetten. Maar hoe moet dat dan met het werk bij EJP? Nou gewoon… vanuit Barcelona!

In overleg hebben we afspraken gemaakt hoe we dit aan gaan pakken, zodat ik kan sporten, werken, leren en genieten. Dit op een manier dat ik voor collega’s en klanten goed bereikbaar ben en mijn werk goed kan uitvoeren. Inmiddels ben ik voor de 2e seizoenshelft vertrokken naar Barcelona en werk ik vanuit daar voor EJP. Hoe ruimdenkend en flexibel wil je het hebben?!
Door de goede balans die EJP mede heeft gecreëerd tussen werk, studeren en sport kan ik me op elk vlak 100% in blijven zetten!

Hieronder wil ik je graag een beeld geven van mijn werkweek in Spanje:

Maandag

Maandagochtend 7.30 gaat mijn wekker en trek ik de gordijnen open om direct te genieten van het uitzicht en het zonnetje op mijn gezicht. Om 8.30 heb ik een lekker ontbijtje geregeld in een lokaal barretje waarna ik om 9.00 uur een skype/telefonisch overleg heb met de fiscale afdeling over werkzaamheden voor komende week.
Rond 13.00 uur klap ik mijn laptop dicht om te genieten van het mooie weer, het strand of een heerlijke lunch met mijn teamgenoten. In de avond volgt er een hockeytraining.

Dinsdag

De dinsdag spendeer ik aan mijn studie en hier ben ik de hele dag zoet mee. Mobiel en via de mail ben ik bereikbaar voor mijn klanten en collega’s, mochten zij vragen hebben.
Natuurlijk maak ik tijd voor een lekkere lunch en diner in het zonnetje.

Woensdag

Op woensdag hetzelfde ochtendritueel als de andere dagen. Wakker worden in Barcelona is genieten! Vandaag werk ik de hele dag vanuit mijn huisje in Barcelona voor EJP. Tussen de middag ben ik via skype aanwezig bij het vaktechnisch overleg waarbij we artikelen, casussen en rechtspraak behandelen. Na deze werkdag ben ik in de avond weer op het hockeyveld te vinden voor de training.

Donderdag

Na het nuttigen van een Spaans ontbijtje nestel ik me in een barretje om de hoek om in de ochtend voor EJP te werken. De hele week door is er contact met mijn collega’s en klanten. De ene dag werk ik iets meer dan de andere dag, net hoe het uitkomt, zo lang ik mijn collega’s en klanten tevreden houd heb ik alle vrijheid.
Ook deze dag sluit ik in de avond af met een training op het hockeyveld.

Vrijdag

De vrijdag wordt gevuld met mijn studie. Hierin ben ik natuurlijk ook vrij om te doen waar ik dat wil, maar ik kan me thuis dan toch het beste concentreren. Wanneer deze studiedag erop zit ga ik trainen, waarna ik met mijn teamgenoten de week gezamenlijk afsluit onder het genot van een drankje en heerlijke tapas.

Een fijne werkweek al is het ook echt wel aanpoten om alles te combineren. Omdat EJP achter me staat en mij deze mogelijkheden biedt, kan ik het beste uit mezelf halen en werken op de manier die bij me past!

Benieuwd hoe flexibel we kunnen zijn voor jou? Check onze vacatures voor als jij de nieuwe EJP’er bent of kent en neem contact op met onze Talentscout Patty.