EJP Facts November 2018

EJP is volop in beweging. Om jullie op de hoogte te houden van onze interne ontwikkelingen hebben we de EJP Facts in het leven geroepen.

EJP Vitaliteitsplan

Door de introductie van het vitaliteitsplan binnen EJP letten we beter op onze voeding, beweging en ontspanning. Onze reeds gezellige en gezamenlijke lunch is nu een Gezellige, Gezonde, Gezamenlijke lunch geworden. Wat is het smullen tussen de middag met de verse soepjes en salades van onze eigen topkok Naomi. Natuurlijk komen beweging en ontspanning ook aan bod, getuige de vele inschrijvingen voor sportevenementen, vaak voor een goed doel. Door flexibele werktijden is het voor ons ook mogelijk om overdag te gaan sporten. We nemen vaker de trap dan de lift! Ontspannen doen we door tijdens een drukke werkdag in plaats van een kop koffie te drinken wat stoom af te blazen met een potje tafelvoetbal. De competitie is in volle gang.

EJP goes Antwerpen

Op 5 oktober was het dan zo ver. Het jaarlijkse EJP uitje! En dit keer was het Antwerpen wat het moest ontgelden. Na het eten van een broodje, stapten we keurig om 12.30 uur de bus in. Aangekomen in Antwerpen zijn we meteen een café ingedoken voor de uitleg van de spelregels voor de activiteit van die middag: Wie is de Mol? De mollen waren van te voren goed geïnstrueerd en hebben de boel goed weten te saboteren. Die buitenlucht maakte na afloop wel hongerig (en dorstig). Waar sommige collega’s nog gingen opdoffen voor het avondprogramma waren anderen te dorstig en bleven direct hangen op het terras. Toen het zootje weer compleet was zijn we met een stadswandeling bij het restaurant aangekomen waar het voorgerecht genuttigd werd. Vervolgens zette de stadswandeling zich voort richting het hoofdgerecht. Om direct iets aan die calorieën te doen liepen we met een mooie tour naar het nagerecht. Een vitaal “walking”-diner dus. Om 23.00 uur was het programma ten einde en zijn we het Antwerpse nachtleven ingedoken: een (karaoke-)bar, cafés en zelfs Club d’Anvers is aangedaan. Het was super gezellig en rond 5.30 uur was ook bij de laatste van ons het licht uit. Om 9.00 uur zat iedereen namelijk weer fris aan het ontbijt!

Wil jij ook deel uit maken van dit geweldige team? Klik hier en neem contact op met onze Talentscout Patty!

Op pad met EJP!

Aan de hand van 13 stappen EJP leren kennen!! EJP staat voor enthousiast, eerlijk, ondernemend, sociaal, direct, durf en een tikkeltje tegendraads. Voor onze (nieuwe) medewerkers zijn wij druk bezig “Op Pad met EJP” te ontwikkelen. Op een leuke, eigenwijze manier de cultuur van EJP leren kennen. Ook jij kan dit mee ervaren, dus houd onze website in de gaten!

EJP Under Construction

Onze derde verdieping was toe aan een nieuwe, frisse look. In september/oktober is er hard gewerkt aan een nieuwe vloer en andere kleuren op de muur. Wij hebben deze gelegenheid ook aangegrepen om rigoureus op te ruimen voor een fresh clean start. Het resultaat mag er zijn. Hier en daar nog wat kleine details en dan zien jullie in de volgende nieuwsbrief het eindresultaat.