Onze EJP toppers in coronatijd

We zijn met zijn allen beland in een bizarre, onwerkelijke tijd.

Geen handen geven, niet knuffelen, scholen dicht, horeca gesloten, vliegtuigen blijven aan de grond, sportscholen gesloten, in je eentje boodschappen doen, 1,5 meter afstand en natuurlijk het thuiswerken.

Wat hebben we allemaal hard gewerkt vanuit huis en wat zijn we een sterk team! Niet voor iedereen is het thuiswerken ideaal, maar we hebben onze schouders eronder gezet en geknald. Door onderling contact te houden en elkaar te helpen door middel van videobellen, oppassen op elkaars kinderen, honden die een handje helpen ;), een dagelijkse workoutvideo en een chocoladeverrassing op de deurmat, hebben we de thuiswerktijd zo leuk mogelijk gemaakt.

We hebben zelfs net vóór en ín de coronatijd 2 nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. Wat een rare tijd om bij een nieuwe werkgever te beginnen en het echt leren kennen van je collega’s uit te stellen. Maar ze hebben het beiden glansrijk doorstaan en zijn echte EJP’ers gebleken.

Gelukkig zijn er al wat versoepelingen doorgevoerd, waardoor het allemaal weer wat “normaler” voelt. Collega’s die elkaar weer in levende lijve ontmoeten, overleggen die op kantoor plaatsvinden in plaats van online, natuurlijk met inachtneming van alle maatregelen. Ook hebben we de versoepelingen gevierd met een 1,5 meter borrel op kantoor. Even live bijkletsen onder het genot van een drankje en overheerlijke borrelplanken.

Wij knallen door en zijn er voor elkaar en onze klanten!

Wil jij ook onderdeel zijn van ons EJP-team? Kijk hier eens naar onze vacatures of neem contact op met Patty Schors (personeelszaken@ejp.nl of 073-8507280).