Onze stagiaires aan het woord

Hoe is het eigenlijk om stage te lopen bij EJP? Onze stagiaires vertellen over EJP.

Hallo, mijn naam is Firdevs Yilmaz. Ik volg de bachelor opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Door goede recensies over EJP op school heb ik contact opgenomen met EJP en ben ik begin februari 2020 als stagiaire op de fiscale afdeling gestart. Mijn taken bij EJP zijn onder andere het behandelen van aangiftes en fiscale vraagstukken. Ik vind mijn functie bij EJP erg leuk en leerzaam. Elke dag leer ik meer over het fiscale vak en de werkzaamheden zijn heel afwisselend. Wat EJP anders maakt dan andere kantoren is de sfeer op kantoor. Hierdoor ga je elke dag met een goed gevoel naar je werk. Ik raad studenten zeker een stageplek aan bij EJP omdat je erg goed wordt begeleid en afwisselend werk krijgt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zo veel mogelijk te leren en jezelf te ontwikkelen in een gezellig team!

Mijn naam is Marlouk Heijmans en ik ben 22 jaar. Momenteel ben ik een derdejaars accountancy student bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. In het derde jaar zijn wij verplicht een meeloopstage van een half jaar te vervullen en EJP is het accountantskantoor dat mij de kans hiervoor heeft gegeven.
EJP is een accountantskantoor dat nauw betrokken is bij Avans Hogeschool. Zij zijn ook aanwezig geweest bij een Careerevent wat door mijn school georganiseerd werd. Daarnaast organiseert EJP ook vaak workshops/presentaties op mijn school. Zo heb ik EJP dan ook leren kennen.
Het is voor EJP belangrijk dat de medewerkers zich op hun gemak voelen en met een goed gevoel naar hun werk gaan. Dit kan ik zeker merken tijdens mijn stageperiode. Daarnaast is EJP een informele organisatie, waar transparant en direct wordt gecommuniceerd, wat mij erg aanspreekt. Tijdens mijn stage bij EJP word ik goed geholpen en wordt er met mij meegedacht. Wanneer ik bepaalde werkzaamheden wil uitvoeren om te kijken wat bij mij past, zijn daar voldoende mogelijkheden voor.
Natuurlijk zijn er tussen het werk door ook de gezellige gesprekken met de collega’s die voor een korte, frisse afleiding zorgen waardoor je er daarna weer tegenaan kan. Ook de gezamenlijke lunch is voor mij erg positief waardoor je je collega’s goed leert kennen en natuurlijk lekker kunt eten.
EJP is voor mij een fijne plek om stage te lopen en eventueel te gaan werken in de toekomst!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in ons EJP team? Neem dan contact op met Patty Schors (pattyschors@ejp.nl of 06-19084420)