Internationaal

Luxemburg, Frankrijk, Hong Kong? EJP is verheugd om assistentie te verstrekken met een wereldwijde dekking. Onze adviezen betreffen internationale vraagstukken over belastingrecht, fiscale audits, ondernemingsstructuren, fusies en overname (due diligence), import- en exportregelingen en voorwaarden voor ondernemingsactiviteiten.

Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van lokale specialisten, zijn we in staat om snel de benodigde expertise te leveren. Net zoals je in Nederland ook van ons gewend bent.

EJP is sinds 2017 lid van de Geneva Group International (GGI). GGI verbindt een grote groep internationaal georiënteerde onafhankelijke accountants, belastingadviseurs en advocaten. Deze partijen kunnen in onderlinge samenwerking zorgen voor de juiste oplossing van nationale en internationale financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Het GGI netwerk biedt toegang aan kwalitatief hoogwaardige kantoren die een wereldwijde dekking hebben.

Het lidmaatschap van GGI maakt EJP niet alleen een partner voor nationaal opererende ondernemingen, maar ook een adviseur voor internationaal werkzame bedrijven. Als lid van GGI is EJP in staat om haar cliënten die in het buitenland actief zijn, dan wel zich op het buitenland willen richten, op efficiënte wijze te voorzien van fiscaal advies en accountancywerkzaamheden.

 

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!