Zo werken we

Jouw financiële zaken zijn belangrijk. Die moet je met een goed gevoel aan een professional kunnen toevertrouwen. Iemand met verstand van zaken. Die jouw organisatie kent. Die ondersteunt. Meedenkt. En kansen herkent. Wij zijn zo iemand. Een echte trusted partner.

We zijn er voor je

Via e-mail beantwoorden we jouw vragen. Met een simpel belletje geven we precies de informatie die je nodig hebt. En we ontvangen je graag bij ons op kantoor. Maar het liefst komen we bij jou langs. Dan hebben we alle tijd om naar jouw financiële situatie te kijken. De nieuwste regelgeving met je door te nemen. En inzichtelijk te maken waar jouw groeipotentie of aandachtspunt zit.

Ondersteund door ICT

EJP heeft een verregaande geautomatiseerde afhandeling van je financiële administratie. Wij maken hierbij gebruik van de modernste softwaretools die gemak brengen voor jou als ondernemer. Uiteraard ook voor de efficiency van de verwerking van jouw cijfers.

Van ondernemer tot ondernemer

We zijn echte ondernemers. Net als jij. We ontwikkelen ons voortdurend. Willen het beste uit onszelf en onze organisatie halen. Zijn enthousiast over ons vakgebied. En delen onze kennis graag met jou. In een gesprek van ondernemer tot ondernemer. Het is precies wat klanten in ons waarderen: dat we hen begrijpen. Dat we een betrokken partner zijn.

Onze mensen

In vriendschappen trek je mensen aan die bij je passen. Die energie geven. Die je aanvullen. Dat is eigenlijk niet anders binnen EJP. Onze mensen zijn EJP. Professioneel, rechtdoorzee, sociaal en gedreven. Ze zijn informeel als het kan. En trekken aan de bel als het moet.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!