NERGENS KRIJGT EEN
ASSISTENT ACCOUNTANT ZOVEEL RUIMTE ALS BIJ EJP1.
Count us in.

BEN JIJ EEN VAN ONZE NIEUWE FINANCIAL ASTRONAUTS?

Solliciteer dan op 25.09.21 als assistent accountant bij EJP. En laat meteen zien hoe goed je bent in flyboarden, jetpack of flyride tijdens de interactieve sollicitatiedag van EJP op een bijzondere locatie in Best.

diensten advies

WORDT FINANCIAL ASTRONAUT

Het fiscale en boekhoudkundige landschap verandert continu. Onze experts schrijven regelmatig blogs, visiestukken en nieuwsberichten over die belangrijke wijzigingen.

Premiedifferentiatie 2022

Premiedifferentiatie steeds uitgebreider Het wordt steeds ingewikkelder om algemene loonkostenberekeningen te maken door uitbreiding van de premiedifferentiatie. Proefberekeningen laten zien dat een kleine werkgever (premie loonsom tot € 882.500) in 2022 profiteert van lastenverlaging. Hieronder tref je een overzicht van de verschillende premiedifferentiaties aan. Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof) Door de uitbreiding van de premiedifferentiatie in de premies […]

Belastingdienst schept verwarring over corona-uitstel

Ondernemers kunnen, in verband met de corona-crisis, uitstel van betaling krijgen voor de meeste soorten van belastingheffing. De belastingdienst creëert met onjuiste, telefonische berichtgeving onduidelijkheid. Hoe werkt de regeling? De uitstel van betalingsregeling werkt kortgezegd als volgt. Een ondernemer kan bij een eerste verzoek, zonder verdere voorwaarden, een regeling treffen voor drie maanden. Alle betalingsverplichtingen […]

VERSTAND VAN ZAKEN ÉN HART VOOR JOUW ZAAK

Weet jij nog waarom je ondernemer bent geworden? De passie voor je vak? De wens om je eigen koers te varen? Een vurig verlangen om je eigen financiële administratie te doen? Waarschijnlijk niet dat laatste. En daarom staan de experts van EJP voor je klaar. Zij regelen het. Met de grootste toewijding. Met diensten die het je makkelijker maken én advies dat je verder brengt.

diensten advies