Werken bij EJP

Word financial astronaut

EJP is hét lanceerplatform voor financiële hoogvliegers. Enthousiaste avonturiers die Den Bosch, De Bilt of Amsterdam zien als basis voor hun carrière.

Waarom zou je financial astronaut worden?

Waarom niet? Als je wilt, kun je alles worden. Zelfs astronaut. Accountants en belastingadviseurs zijn er al genoeg. Wij zoeken mannen en vrouwen die verder gaan. Avonturiers die de grens opzoeken. Nieuwe dingen durven doen. Als je met beide benen op de grond blijft staan, kom je geen stap vooruit. Bij EJP maak je een sprong in je carrière. Als financial astronaut ga je als een raket. Naar de maan en weer terug voor onze klanten. Altijd voor het hoogst mogelijke resultaat. Al zijn we ook down-to-earth, staan met beide benen in de maatschappij. Zijn sociaal en persoonlijk betrokken. Doen niks op de automatische piloot. Zo zorgen we dat het leuk en uitdagend blijft en dat er ruimte is voor iedereen. Dat maakt ons een goed team, dat samen resultaten haalt en viert.

Wij zijn financial astronauts. Count us in.

 

(Junior) Adviseur BTW/Douane

Wij zijn voor ons belastingteam opzoek naar een enthousiaste (junior) adviseur BTW/douane die het vak wil leren. Als je er al een beetje de weg in kent, is dat mooi meegenomen. Belangrijk is dat je de indirecte belastingen echt leuk vindt, van het eenvoudige handwerk tot de meest complexe internationale vraagstukken. Richtlijnen, besluiten, Hof van Justitie, je weet ze te vinden.

Je belt liever met een klant in het Engels (of andere taal) dan dat je mails beantwoordt. Je stapt op je collega’s en klanten af, bent behulpzaam, denkt vooruit, bent communicatief sterk en je neemt graag initiatief. Een presentatie of webinar geven (in het Engels) is heel spannend, maar je gaat de uitdaging niet uit de weg. In de praktijk wordt je door onze eigen ervaren BTW specialist opgeleid tot een volwaardig BTW adviseur en is er ruimte voor allerhande opleidingen op jouw vakgebied. En niet te vergeten, je wordt natuurlijk lid van ons internationale team.

Lees verder→

Assistent Accountant Audit

Door de sterke groei van onze organisatie willen wij ons leuke team graag uitbreiden met een Assistent Accountant Audit. We zoeken de spin in het web die weet waar het over gaat in het vakgebied. Iemand die goed verbanden kan leggen en met creatieve adviezen en oplossingen komt. Iemand die als geen ander relaties met onze cliënten kan onderhouden en versterken. Je bent werkzaam in onze controlepraktijk, maar kunt ook ingezet worden in de samenstelpraktijk.

Lees verder→

Benieuwd naar je toekomstige collega's? Maak vast kennis!