Werken op Curaçao

Vacatures Curaçao

LANCEERPLATFORM VOOR JE CARRIERE

Het leukste accountantskantoor van Nederland zit nu ook op Curaçao. Net als in Den Bosch werken financial astronauts in Willemstad hard aan de administraties en jaarrekeningen van onze Nederlandse klanten. Met één verschil, als financiële hoogvlieger zoek je hier vaker de zon op en verruil je het ruimtepak sneller voor slippers. 

ZEG MAAR BAAI BAAI TEGEN SAAI

Het leven als financial astronaut is nooit saai. Zeker met Willemstad als basis. Hier centraal aan de Caracasbaaiweg is het strand nooit ver weg. Tussen Mambo Beach en Jan Thiel is het na een week hard werken, nog harder ontspannen. Met je voetjes in het zand, drankje in je hand en een BBQ samen met vrienden en collega’s. 

ALS FINANCIAL ASTRONAUT KRIJG JE ALLE RUIMTE

Als financial astronaut krijg je alle ruimte, alle vrijheid om je werk flexibel in te delen. Parttime werken en thuis werken behoren tot de mogelijkheden. En belangrijk, je krijgt ook alle financiële ruimte met een salaris naar Nederlandse maatstaven.   

FINANCIAL ASTRONAUTS GAAN VOOR HET HOOGST HAALBARE

  • Met EJP werk je bij een groot kantoor, maar in een kleine organisatie (fte)
  • In een modern kantoorpand, centraal gelegen tussen Mambo Beach en Jan Thiel
  • Veel vrijheid en flexibiliteit, mogelijkheid tot parttime of thuiswerken
  • Nederlands kantoor, met Nederlandse mentaliteit en arbeidsomstandigheden
  • Goede werksfeer, waarin hard werken en hard ontspannen hand in hand gaan

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres
Caracasbaaiweg 199A
Willemstad, 0000
Curaçao

 

Vacatures Curaçao

Bekijk hier de video over financial astronauts. En bedenk goed, dit is onze basis in Nederland. Dus denk de dikke truien weg, denk er palmbomen bij en vervang de bitterballen door een cocktail en iets lekkers van de BBQ.