Fiscaal advies

Bijtellingspercentages, schenkingsvrijstelling, werkkostenregeling, uitkeringstoetsen, heffingskortingen. Dit zijn nog maar enkele regelingen die kunnen wijzigen. Het fiscale landschap is continu in beweging. En het is belangrijk dat jouw onderneming soepel meebeweegt. EJP helpt daarbij. Wij zijn jouw financial astronauts. Wij brengen in kaart of de huidige bedrijfsvorm nog de juiste is. En we wijzen je op mogelijkheden op fiscaal en financieel gebied.

De juiste fiscale koers

Belastingzaken zijn vaak ingewikkeld, waardoor het abstract kan aanvoelen. En dat terwijl het voor organisaties juist heel belangrijk is om de juiste fiscale koers te varen. Daarom maken wij de abstracte en ingewikkelde materie tastbaar. We nemen de tijd om alles uit te leggen zodat je meer feeling krijgt met deze belangrijke tak binnen jouw organisatie. Dat maakt het voor jou een stuk eenvoudiger om alle fiscale mogelijkheden optimaal te benutten.

Internationale en Europese regelingen

Luxemburg, Frankrijk, Hong Kong. Wij zoeken de grenzen van onze dienstverlening graag op! Worstel jij bijvoorbeeld met internationale (belasting)wetgeving, fiscale controles, bedrijfsstructuren, in- en uitvoerbepalingen en vestigingsvoorwaarden? Dan staan wij je met raad en daad ter zijde. We hebben een uitgebreid internationaal netwerk met lokale specialisten. Daardoor kunnen we jou snel en gericht van dienst zijn. Ons advies op internationaal vlak doet niet onder voor ons advies binnen de landsgrenzen.

Voor meer informatie kijk op www.ggi.com

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!