Financieel advies

Een onderneming draaiende houden, is hard werken. Want je hebt veel ballen hoog te houden: nieuwe klanten aantrekken, bestaande klanten tevreden houden, leiding geven aan medewerkers, inkoop, service. Het is dan best moeilijk om soms los te komen van die dagelijkse processen en het grotere plaatje te zien. EJP helpt je vooruit te kijken, zodat je blijft sturen op jouw onderscheidende vermogen.

Jouw organisatie op koers voor groei

Onze adviseurs kijken naar de positionering van jouw onderneming en de wijze waarop je onderneming is gefinancierd. Benut je de aanwezige middelen in de financiële markt efficiënt genoeg? Wat kun je op financieringsgebied van jouw concurrenten leren? Stuur je gericht op jouw onderscheidende vermogen? Samen met ons uitgebreide ecosysteem van partners geven we de antwoorden. Die partners bestaan niet alleen uit de traditionele banken, maar juist ook uit private equity- en crowdfunding-initiatieven als Symbid, Collin Crowdfund en Geldvoorelkaar.nl Want pas als je meerdere mogelijkheden in kaart brengt, weet je welke partij voor jou de beste voorwaarden hanteert. Wij adviseren je en geven inzicht in jouw groeipotentie en aandachtspunten. Zo weet je precies of je op koers ligt en wanneer je moet bijsturen.

Een proactieve partner

Met EJP ben jij verzekerd van een professionele, proactieve en betrokken business partner. We zitten met onze neus bovenop de fiscale, financiële en beleidsmatige trends. Dus zodra wij een kans voor jou zien of er iets verandert dat jij moet weten, brengen we je daarvan op de hoogte. Jij kunt je met een gerust hart richten op alle andere ballen die je moet hooghouden.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!