Salarisadministratie

Een sterke arbeidsrelatie tussen werknemer en werkgever vormt de basis voor een vitale organisatie. Maar hoe bouw je zo’n sterke band? Dat begint met een tijdige en correcte verwerking van het salaris. Want als jouw werknemers bijna blindelings kunnen vertrouwen op salarisstroken die kloppen, dan ligt er een perfecte basis om op verder te bouwen.

EJP helpt jou graag bij deze verantwoordelijke taak. Zodat niet alleen jouw werknemers maar ook jij blindelings kunt vertrouwen op goede salarisverwerking. Onze kundige salarisspecialisten voelen zich verantwoordelijk voor jouw salarisstroken. En ze volgen brancheontwikkelingen en wetswijzigingen op de voet. Het resultaat? Foutloze salarisstroken. Keer op keer.

Wij regelen jouw salarisadministratie

Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Wij houden voor jou bij wat er wijzigt binnen jouw branche, cao en het fiscale stelsel. We voeren mutaties door. En we zorgen ervoor dat de salarisstroken altijd in overeenstemming zijn met de actuele wet- en regelgeving.

Proactief en toekomstgericht

Wij denken altijd met jou mee over het salarisadministratieproces, zodat jij het zo efficiënt mogelijk kunt inrichten voor jou en jouw werknemers. Daarbij houden we altijd rekening met innovaties waar jij van kunt profiteren. Bijvoorbeeld het gebruik van online salarisadministratieprogramma Loket.nl. Bij ons ben jij verzekerd van een salarisverwerking die op rolletjes loopt. Nu en in de toekomst.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!