Audit

Onze medewerkers en partners zijn absolute financiële astronauten als het aankomt op het controleren en samenstellen van jouw stukken. Zij steken hun neus in jouw tussentijdse berichten, jaarverslagen, maatschappelijke verslaggeving, kwaliteitscontroles, subsidieaanvragen of rapportages en komen pas weer boven als het traject helemaal is afgerond.

Wettelijke controles

We hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Dat houdt in dat ons kantoor en onze accountants voldoen aan de voorwaarden die nodig zijn om wettelijke controles uit te voeren. Maar belangrijker nog: we kijken altijd verder dan de verplichte controles. Wij willen écht van meerwaarde zijn voor jouw onderneming en jou laten excelleren op financieel en strategisch vlak. Daarnaast kan EJP je assisteren met het optimaliseren van interne processen en antimisbruikmaatregelen binnen je organisatie. Vertrouwen, betrokkenheid en pro activiteit liggen dan ook aan de basis van ons partnerschap. Met onze risicogerichte aanpak streven wij altijd naar de beste onafhankelijke financiële verantwoording, tegen aantrekkelijke tarieven.

Interne controle

We werken vaak voor groeiende organisaties die in een nieuwe fase van volwassenheid zijn aangekomen. Zij staan op het punt om hun processen te professionaliseren, de doelstellingen meer te controleren en taken en verantwoordelijkheden duidelijk te formuleren. Onze professionals weten als geen ander hoe jij dat het beste kunt aanpakken. Wij ondersteunen bij het vastleggen en beschrijven van de administratieve organisatie en interne beheersing. Zodat jouw organisatie groeit, leert en altijd in control is.

Kennispartner

Jouw externe verslaggeving staat niet op zichzelf. Het hangt samen met veranderende internationale en nationale regelgeving. Met de International Financial Reporting Standard. Met juridische aspecten. En met jouw bedrijfsprocessen. De professionals van EJP overzien het complete plaatje. Want alleen dan kun jij helder rapporteren hoe jouw onderneming ervoor staat, rekening houdend met alle onderliggende verhoudingen, risico’s en factoren.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!