Betrokken en verantwoordelijk

Wij staan dicht bij onze klanten. Met beide benen op de grond. En middenin de maatschappij. Dat maakt dat we van betekenis willen zijn voor een ander. Dat we een bijdrage willen leveren aan de wereld om ons heen.

MVO bij EJP

Medewerkers bij EJP zijn veel meer dan medewerkers. Ze zijn iemands partner. Een verre vriend. Goede buur. Fanatiek sporter. Of jonge ouder. In onze maatschappelijke activiteiten laten wij ons inspireren door onze medewerkers. Wat houdt hen bezig? Waar zetten zij zich voor in? Wat gaat hen aan het hart? Samen hebben we mooie initiatieven gekozen die wij met veel liefde ondersteunen.

Sportief

Wij komen graag in beweging voor een betere wereld. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Daarom zetten we ons in voor Swim to Fight Cancer. Daarnaast regelen wij de financiële zaken voor Bossche hockey-internationals zoals Maartje Paumen, Lidewij Welten en Carlien Dirkse van den Heuvel. Wij bewonderen hun topsportersmentaliteit en vinden het mooi dat de hockeysters een inspiratie zijn voor veel jongeren. Wij dragen daar graag aan bij, en doen dat bijvoorbeeld in ruil voor een clinic.

De wereld

De gemiddelde leeftijd bij EJP ligt relatief laag. Er zijn dan ook veel EJP’ers met jonge kinderen. Het leed van kinderen in de Derde Wereld – die veel minder kansen en mogelijkheden krijgen dan de meeste kinderen in Nederland – ligt ons dan ook na aan het hart. We zetten ons onder andere in voor:

Lokaal

We voelen ons betrokken in de buurt. Daarom ondersteunen wij prachtige lokale initiatieven. Niet alleen met geld, maar zeker ook met een flinke dosis enthousiasme, kennis en expertise.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!