Trusted partner

Cijfers zijn meer dan getallen. Ze vertellen een verhaal. Over de prestaties van jouw organisatie. De groeikansen die er zijn. En de richting die je het best kunt inslaan. EJP zoomt altijd in op jouw verhaal. Dat maakt ons meer dan een accountant of fiscalist. Het maakt ons een waardevolle en betrouwbare partner.

Jouw organisatie groeit

Een slimme ondernemer omringt zich met de juiste sparringpartners. EJP is die partner voor al jouw financiële, fiscale en ondernemingsvraagstukken. Samen met jou kijken we naar de waarde van jouw organisatie, en bepalen we de winstfactoren en de obstakels.

Wij helpen jou om meer inzicht te krijgen in de kracht van jouw organisatie. En we geven jou de informatie die je nodig hebt om die kracht optimaal te benutten en continu bij te sturen. Ook als het even tegenzit, zijn we er voor jou. We zoeken dan naar een passende en effectieve oplossing om het tij te keren.

Samen houden we jouw organisatie in optimale vorm. Winstgevend, sterk, innovatief.

Helemaal in lijn met de strategie

We voelen ons betrokken bij jouw organisatie en staan dichtbij. Maar tegelijkertijd kijken we ook met wat meer afstand naar de processen. Zo overzien we jouw dagelijkse praktijk en kunnen we deze continu spiegelen aan jouw overkoepelende strategie. We geven advies. We denken mee. We nemen de tijd voor dingen waar jij in alle hectiek misschien wat minder tijd voor hebt.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!