Dit is EJP

Wij zijn
financial astronauts.
Count us in.

Ondernemers gaan als een raket

 

Je bent vast geen ondernemer geworden met een vurig verlangen om je administratie te doen. Zo droomden wij er als kind niet van om accountant of belastingadviseur te worden. Als financial astronaut dromen we groter. Wij zijn op een missie. Naar de maan en weer terug voor jou als ondernemer. Op zoek naar financiële ruimte en de hoogst haalbare resultaten. Zonder het overzicht en de controle te verliezen.

Wij nemen jou belangrijk werk uit handen en houden je op koers. Zo houd je zicht op je doelen en ga je als een raket. Waarom? Wij zijn de financial astronauts. Count us in.

Internationaal

Luxemburg, Frankrijk, Hong Kong? EJP is verheugd om assistentie te verstrekken met een wereldwijde dekking. Onze adviezen betreffen internationale vraagstukken over belastingrecht, fiscale audits, ondernemingsstructuren, fusies en overname (due diligence), import- en exportregelingen en voorwaarden voor ondernemingsactiviteiten. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van lokale specialisten, zijn we in staat om snel de benodigde expertise te leveren. Net zoals je in Nederland ook van ons gewend bent. Lees verder→