Dit is EJP

Jij hebt het druk. Met je werk. Met je bedrijf. Met jouw familie. Daarom nemen wij jouw financiële zorg uit handen.

EJP Accountants & Adviseurs is een sterk groeiende no-nonsense partner voor totale ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingadvies en financiele administratie. Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met 2 vestigingen (’s-Hertogenbosch en De Bilt) en teams die klanten op ieder vlak met maatwerk kunnen bijstaan: zonder poespas, kraakhelder en persoonlijk.

We werken graag to-the-point: precies zoals we zijn. We staan niet voor niets voor eerlijk advies, no-nonsense en persoonlijk. Gewoon goed. Waarbij innovatie, kennis en kunde maar ook ons hart voor de maatschappij centraal staan. Continu zoeken naar vernieuwende mogelijkheden die jou verder helpen, steeds met oprechte aandacht voor jou als klant en de wereld om ons heen. We willen graag voor al onze klanten een ‘trusted partner’ zijn: een partner waar je terecht kunt voor al jouw vraagstukken en altijd op maat geholpen wordt. Een adviseur die jouw bedrijf, jouw situatie en jouw ambities écht leert kennen. Iemand die al die kennis vervolgens in jouw voordeel laat werken. Niet alleen wanneer jij het vraagt, maar ook op het moment dat het nodig of nuttig is.

Internationaal

Luxemburg, Frankrijk, Hong Kong? EJP is verheugd om assistentie te verstrekken met een wereldwijde dekking. Onze adviezen betreffen internationale vraagstukken over belastingrecht, fiscale audits, ondernemingsstructuren, fusies en overname (due diligence), import- en exportregelingen en voorwaarden voor ondernemingsactiviteiten. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van lokale specialisten, zijn we in staat om snel de benodigde expertise te leveren. Net zoals je in Nederland ook van ons gewend bent. Lees verder→