Belastingadvies

Wil jij te veel belasting betalen? Natuurlijk niet! Maar het is behoorlijk tijdrovend om alle belastingregels bij te houden en goed toe te passen. Wij nemen die taken voor jou uit handen. Bij ons kun jij erop vertrouwen dat alles goed is geregeld.

Van de hoed en de rand

Omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting, internationale belasting, erfbelasting en schenkbelasting. Er zijn tal van belastingsoorten, en nóg veel meer -regels en -wetten. Wij voelen ons als een vis in het water in de fiscale wereld. Wij zien het als onze serieuze taak om ondernemers en bedrijven te helpen bij hun fiscale vraagstukken en aangiften. Zodat wordt voldaan aan alle verplichtingen, maar er ook geen cent te veel betaald hoeft te worden. Met EJP benut jij jouw fiscale mogelijkheden ten volste. En zijn jouw belastingzaken altijd perfect in orde.

Een proactieve partner

Zijn er fiscale wijzigingen? Dan zitten wij erbovenop. We laten het jou weten als een recente ontwikkeling van invloed is op jouw business, en samen ondernemen we de stappen die nodig zijn. Bij ons kun jij jouw belastingzaken echt uit handen geven, zonder dat je zelf de grip verliest. Je bent altijd up-to-date.

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!