EJP Topsport Helpdesk

Als topsporter heb je maar 1 doel: de beste worden in jouw sport. Hiervoor heb je een enorme drive, discipline, doorzettingsvermogen en focus nodig. Als financial astronauts herkennen we dat en identificeren we ons ermee. Topsport, cijfers en fiscaliteit gaan namelijk prima samen. Jij gaat voor het hoogste in jouw sport, wij gaan voor het hoogst haalbare op het gebied van cijfers en fiscaliteit. We helpen je daarbij en we regelen het voor je. En als jij een beetje je best doet, doen wij het nog gratis voor je ook!

Wij begrijpen topsporters

Een speciaal team jonge professionals houdt zich binnen EJP bezig met de begeleiding van topsporters. Dit team is net zo gedreven als jij, hoogvliegers op hun vakgebied. Samen vormen zij het EJP Topsport Helpdesk. Zij snappen wat jou beweegt, want de aanvoerder van het EJP Topsport Helpdesk team is oud-topsporter Marlies Verbruggen, oud-hockeyster met een imposante internationale carrière.

Laura Nunnink

Austin Smith

Margot van Geffen

Wij delen dezelfde ambitie

Inmiddels hebben vele topsporters de weg naar EJP al gevonden, uiteenlopend van hockeyers, schaatsers, voetballers, zwemmers en golfers. Allemaal met 1 ambitie: de beste worden! Waarom bieden wij die begeleiding? Gewoon, omdat we dat leuk vinden en omdat we topsporters een warm hart toedragen.

Gratis fiscaal advies

Ben jij die topsporter die ook die begeleiding zoekt? Press the button en neem contact met ons op. Dan kom je erachter dat financial astronauts en topsporters hetzelfde doel voor ogen hebben. Als jij er vol voor gaat, dan gaan wij vol voor jou en zorgen wij dat je fiscaal ook de top bereikt.

 

Jeroen Krietemeijer
Hugo Bosma
FC Engelen JO14-1

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op. Ja, graag!