EJP Facts April 2019

Op pad met EJP
Inmiddels is onze “Op pad met EJP” in gebruik genomen. Dé manier om de cultuur van EJP te leren kennen. Begin van dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe EJP’ers gestart. Deze nieuwe collega’s leren EJP nog sneller kennen door het boekje “Op pad met EJP” wat zij overhandigd hebben gekregen op hun eerste werkdag. Wil jij ook de cultuur binnen EJP leren kennen, past EJP ook bij jou? Neem dan contact met ons op! Bel of mail Patty op 073-8507280 / pattyschors@ejp.nl

Vestingloop ‘s-Hertogenbosch

Mede door ons vitaliteitsplan wat zich richt op voeding, ontspanning en beweging gaan wij een uitdaging niet uit de weg… Op 26 mei is het EJP Runningteam aanwezig op de Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch. Inmiddels hebben we al 23 aanmeldingen van onze EJP’ers, die allemaal een afstand gaan hardlopen van 5, 10 of 15 kilometer. Om te trainen voor deze loop is er in samenwerking met Van Lith Healthness Center een trainingsschema opgezet, waarbij onze lopers zich onder begeleiding klaarstomen voor deze uitdaging. Kom jij onze kanjers aanmoedigen op 26 mei?

 

Careerevent Avans Hogeschool  ’s-Hertogenbosch

EJP was op 8 april jl. aanwezig op het Careerevent bij Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch.
Dit is een evenement waarbij studenten Accountancy met een aantal werkveldrelaties in gesprek gaan over de mogelijkheden van Accountancy. De doelstelling is studenten, ter voorbereiding op de stage, te inspireren over de verschillende functie/uitstroomprofielen en welke kernkwaliteiten hiervoor nodig zijn. Dit, samen met de kernwaarden van EJP hebben Ronald Krol en Patty Schors deze dag met de studenten besproken. Het was een leuke, inspirerende dag met enthousiaste studenten!