Gezonde medewerkers = Gezonde organisatie

Samen met Van Lith Healthness Center geeft EJP haar personeel de mogelijkheid vitaler te worden en te blijven. Op het gebied van gezonde voeding, ontspanning en beweging wil EJP een handje helpen om een bijdrage te kunnen leveren aan een goede worklife balance. Deze zaken zijn essentieel voor het hebben en houden van gezonde medewerkers.

Voor de beweging is EJP druk met sportactiviteiten in de regio, vaak voor een goed doel. Zo hebben wij met een groot deel van ons EJP team meegedaan aan de Vestingloop, met allelei voorbereidende hardloop clinics. Nu wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van Swim to Fight Cancer. Uit de vele aanmeldingen zijn 3 EJP teams gevormd. Natuurlijk zijn wij hard op zoek naar sponsoren om geld te doneren voor de strijd tegen kanker.

EJP is partner van Swim to Fight Cancer ’s-Hertogenbosch vanaf het ontstaan van dit evenement. Dit jaar vindt de Swim voor de 4e keer plaats op 15 september in ’s-Hertogenbosch. Doe je mee? Wil je een donatie doen? Of kom je ons aanmoedigen op 15 september? Meer informatie vind je op de website Van Swim to Fight Cancer.