Jubileum EJP

Op 1 oktober 2019 bestaat EJP Accountants | Adviseurs 15 jaar!

Edward en Joost zijn 15 jaar geleden aan het avontuur begonnen op een kleine zolderkamer in Den Bosch en inmiddels is EJP uitgegroeid tot een mooie organisatie met ruim vijftig medewerkers. Met deze vijftig toppers viert EJP op 1 oktober haar vijftienjarig jubileum.

Als ondernemers pur sang hebben Edward en Joost EJP gecontroleerd laten groeien, waardoor EJP nu behoort tot een belangrijke regionale speler op het gebied van accountancy en fiscale advisering.

Elke dag leuke dingen doen, dat is het motto. Want als je elke dag leuke dingen doet, kom je met een lach naar je werk, zit je lekker in je vel en kun je het beste doen waar je goed in bent. Dus samen met ruim vijftig professionals dat stapje extra zetten, onderscheidend en uniek zijn, gewoon je afspraken nakomen, ingewikkelde zaken eenvoudiger maken, maar ook dat tikkeltje tegendraads. Dit waren, zijn en blijven de kernwaarden van EJP!

EJP gaat dit jubileum vieren met alle medewerkers gedurende een lang weekend in Barcelona. Daarom is ons kantoor vrijdag 1 november een dagje niet bereikbaar. De invulling van het geplande weekend? Edward en Joost zijn hier zeer druk mee bezig en erg geheimzinnig over. Maar dat het een knallend weekend gaat worden staat vast!

Houd onze pagina op Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes…